Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga fotbollskläder online!

Fyndiqs favoriter

Klä dig rätt på fotbollsplanen! En utav de mest populära sporterna i Sverige är fotboll, och det är inte speciellt konstigt med tanke på hur himla kul det är! Ska du börja spela fotboll behövs inte så mycket, egentligen bara en boll och några kamrater att spela med. Men det kan vara bra att ha rätt kläder som exempelvis fotbollsstrumpor och ett par fotbollsshorts. Hos oss här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga fotbollskläder från kända märken och i storlekar som passar alla! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Vi har inte bara fotbollskläder här hos oss utan vi har även kläder till all form av träning och sport – leta vidare så hittar du nog fler fynd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Rätt utrustning ger bättre resultat! Givetvis är det inget måste att ha en speciell typ av kläder när du spelar fotboll, men många mer proffsiga fotbollslag vill att alla spelare ska ha en enhetlig look och därför komma i en viss typ av kläder. Dessutom presterar du nog mycket bättre på fotbollsplan om du har rätt utrustning. Exempelvis kan det behövas ett par rediga fotbollsstrumpor för att hålla de nödvändiga benskydden på plats. Den som även vill ha bättre grepp i skon bör investera i ett par fotbollsstrumpor eftersom de har just den typen av funktion!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.