Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga bett till häst och ponny!

Handla billiga bett online hos oss! Häst, Islandshästar eller en ponny i stallet? Då vet du vikten av att ha ett bra bett när det är dags för en ridtur – och det är precis vad du hittar här hos oss. Vi har nämligen samlat ett brett utbud av billiga bett till häst och ponny för dig att fynda bland, och alla vet att det är något som verkligen behövs när det är dags att rida. Välj och vraka bland tränsbett, bettskivor och andra sorters bett, här finns det mesta du behöver!

Tips för ett lyckat köp! Vi har allt inom häst och ridning att fynda bland – men i denna kategori har vi bara samlat bett så spana in våra andra kategorier om det är annat till hästen du vill ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tungfelsgummi, showbett, stångbett eller ponnybett? Du hittar alla möjliga sorters bett till häst och ponny här, så allt du behöver göra är att välja vilket du vill ha. Vad sägs om ett pessoabett eller ett magic bit? Eller du kanske letade efter ett tränsbett med skänklar? Gör ridningen bekvämare med nya hästprylar och var noga med att de bettprodukter du väljer verkligen passar till din häst eller ponny. Hos oss kan du fynda allt från kindbenskrokar till stångbett och bettskivor – så kolla igenom vårt utbud och välj ut precis de som passar din häst bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.