Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig grimma här

9 Fynd

Hos oss på Fyndiq kan du köpa billig grimma online

I vårt breda sortiment hittar du mängder av grimmor och hithörande hästutrustning. Föredrar du en repgrimma, en i nylon eller kanske äkta läder? Oavsett vilket material eller vilken modell du letar efter så kommer du hitta en perfekt grimma här hos oss! Grimmorna finns i olika färger, i roliga mönster och är väldigt reglerbara. Allt för att kunna passa in just din hästs storlek och personlighet. Grimmorna är även bekväma och välsittande för att hästägaren lättsamt ska kunna leda sin häst. Välj och vraka bland alla billiga hästgrimmor — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Var det inte en grimma du letade efter? Här på Fyndiq finns mängder av andra produkter till din häst, allt för att du ska kunna skämma bort den lite extra ibland med kvalitativa prylar! Tänk på att välja en grimma i rätt storlek. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Led din häst bekvämt med en grimma från Fyndiq

En välsittande grimma över hästens nos och nacke skapar bekvämlighet. Sätt grimman över hästens huvud och anpassa med reglerbara fästen både under hakan och på nackremmarna. I grimman kan man sedan fästa eller leda hästen med hjälp av ett grimskaft. Genom att välja ett kvalitativt material kommer inget att skava för hästen och ni båda två kommer känna er nöjda och glada! Ingen häst kommer att klaga på en modell som fyndats på Fyndiq.