Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig sadel!

Fynda billig sadel online hos oss på Fyndiq! Ursäkta ordvitsen nu, men är det dags att sadla om? Då är det bra om du också har en ny sadel och billiga sadlar kan du fynda här hos oss. Vad sägs till exempel om en sadel i äkta läder eller en i fuskläder? Du väljer själv vilken sadel du tycker att din häst ska få och ett tips är att välja en som du tycker verkar extra skön – det är trots allt du som rider som ska sitta på sadeln! Välkommen att fynda sadlar redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Det behövs långt fler saker än bara en sadel när du ska rida, men de prylarna hittar du i våra andra kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Olika sadlar för olika ridning! Du som är en van ryttare är väl medveten om att olika sorters ridning kräver olika sadlar. Ska du till exempel hoppa mycket är en hoppsadel ideal precis som att en galoppsadel är bäst när hästen ska visa sina hästkrafter. Här finns alla olika sadlar du kan tänka dig och du hittar både allroundsadel, dressyrsadel, westernsadel och specialsadlar. Kolla igenom vårt stora sortiment och välj precis den som passar din ridning allra bäst! Glöm heller inte att kolla så att ditt sadelunderlägg kommer passa till den sadel du väljer – annars kan du köpa både vojlock, pad och schabrak hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.