846 740 produkter från 1 735 butiker!
1 595 700 unika kunder!
1 529 varumärken!
Kundtjänst

Fynda billig hästvård hos oss!

Handla hästvård billigt online här hos oss! Brukar du känna dig öm och stel efter en ridtur? Det är precis så hästen känner sig – och därför är det bra att ägna sig åt lite hästvård efter varje ridning eller en träning i hagen. Här har vi samlat ett brett sortiment med allt inom vård och hästvård som du kan tänkas behöva. Vad sägs om aloeverasalva, hästsalva eller en värmesalva för massage? Kolla igenom utbudet och plocka hem just de vårdprodukter som du behöver till hästen. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Efter en hård träning med hästen kan det vara bra att smörja med ett djupverkande liniment, det lindrar muskelsmärta och mjukar effektfullt upp hästens stela muskler! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med hästvård! Se till att din häst mår bra genom att till exempel kolla tempen med en hästtermometer ibland och smörj hästen vid ansträngning. Alosin hovsalva, som rekommenderas av både veterinärer och hovslagare, kan motverka att hästen drabbas av hovsprickor, traktsprickor, torrsprickor, och strålröta eller får både torra karleder och sköra hovar. Den salvan finns även med på Svenska Travsportens Centralförbunds lista över preparat som inte har någon karenstid – och det kan vara tryggt att veta! Dessutom kan samma salva även användas på sadlar och seldon av läder för smörjning även om den är framtagen just för hästar. I sortimentet finns även andra liniment, krämer och salvor som får hästen att må bra!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.