Kundservice

Fynda ridnings tävlingskläder billigt

118 Fynd

Filtrera

Köp tävlingskläder billigt online hos oss på Fyndiq

Övat, övat och övat inför en ridtävling och nu är det äntligen dags? Då är det bra om du är rätt klädd för uppdraget också. Tur är att vi på Fyndiq samlat ett brett sortiment av billiga ridnings tävlingskläder online här hos oss för dig att klicka hem — och det kanske är en hel del saker du behöver för att naila din outfit? Kolla igenom vårt utbud och välj de tävlingskläder som passar för tävlingen du ska ställa upp i! Välkommen att göra riktiga fynd!

Tips för ett lyckat köp

Nyfiken på att lära dig mer om kläderna du kikar på? I varje produktbeskrivning finns mer utförlig information om alla tävlingskläder såsom passform, material och tvättråd med mera! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kavaj för dressyrtävling eller hårnät som håller håret på plats?

Vill du vinna tävlingen som du ställt upp i så räcker det inte med att bara rida extra bra — pluspoäng är om du följer de strikta klädkoderna och samtidigt ser riktigt snygg ut! Det är något som vi på Fyndiq kan hjälpa till med. Här finns allt du behöver! Vad sägs om en elegant snodd med rosett att sätta i håret? Eller du kanske letade efter en kavaj med matchande skjorta med stärkt och vikt krage? I vårt stora urval av ridnings tävlingskläder så hittar du säkerligen allt du behöver oavsett vilken typ tävling det är du ska ställa upp i!