Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda ditt träningslinne billigt online!

Fyndiqs favoriter

Snyggt träningslinne finner du här! Att träna rätt handlar inte bara om att veta hur du ska lyfta ditt skrot på bästa möjliga sätt, utan även om att du ska träna i bra träningskläder för att få ut så mycket som möjligt av din träning. Och att få ut så mycket som möjligt är något du borde vilja för annars är det ingen vits med att träna. Här på Fyndiq har vi ett bra utbud av billiga träningslinnen för dam, men som även passar lika bra på en självsäker man! Att handla dina sportkläder på nätet ger tid över till annat och handlar du dem här är inte bara kläderna billiga utan vi har även låga fraktkostnader. Bra va?

Tips för ett lyckat köp! Utgå från vad det är du ska träna för att finna den perfekta träningstoppen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Handla dina sportkläder online! Underskatta inte vikten av en bra träningstopp! Då det finns många olika träningskläder för gym är det bara att fundera ut hur du vill se ut på gymmet eller i löpspåret. Välj ett svart träningslinne om du vill gå obemärkt förbi likt en ninja, ett rosa träningslinne med budskap om du vill ta plats och synas eller shoppa träningslinnen där du utgår från märket. Här finner du träningslinnen från Reebok, Björn Borg, Adidas och många, många fler.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.