Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga träningsbollar online!

Stort utbud av olika bollar för den träningsintresserade! Aldrig förr har det varit trendigare att träna. Det är kul tycker vi på Fyndiq, och presenterar med stolthet vårt stora utbud av just träningsredskap. Här på denna sida hittar du olika varianter av träningsbollar, som exempelvis kan användas när du ska träna hemma eller styrketräna. Du kan köpa allt från en medicinboll till en acupressure Trigger ball. Eller varför inte plocka hem en wallball? Den används ofta inom crossfit och finns i fyra olika tyngder. Våra bollar är billiga och vårt utbud är stort. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Även du som tränar regelbundet kan behöva en egen träningsboll, antingen för att ta med till gymmet eller för att använda i hemmet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Köp en fitnessboll för hemmaträning! Trots att det är trendigt att träna är det många som har svårt att komma igång. För den som känner sig otränad kan det ta emot att gå till gymmet, och då kan träning hemma vara ett bra alternativ. Med bra träningsprodukter kan det också bli lättare att komma igång. Sedan ska du bara göra ett träningsschema som du följer tills du känner dig redo för gymmet. Ett tips för nybörjaren är fitnessbollen, eftersom den går att använda på många olika sätt. Exempelvis vid balansträning eller om du ska träna ryggen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.