Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billig träningsmatta online

2 721 Fynd

Stort utbud av träningsmatta online

Det ska vara kul att träna, och roligare blir det om vi har bra träningsredskap att röra oss med. För att kunna göra olika övningar och hålla olika positioner är det viktigt med en bra träningsmatta. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga yogamattor och stretchmattor som kommer ta din träning till nästa nivå. Vad väntar du på? Köp en extra till en vän så att du även har en träningskompis att träna med!

Tips för ett lyckat köp

Det finns många olika mattor med olika funktioner och tjocklekar, så välj en matta som passar just dina behov. Och kanske ska du välja två när du ändå är här och shoppar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fitnessmatta efter dina behov

Det finns många mattor för träning att välja mellan, så det gäller att välja rätt. En Adidas fitnessmatta är 170 cm lång, 60 cm bred och 0, 8 cm tjock. Vill man ha en tjockare på en centimeter är Casall träningsmatta ett bra val, och för en tunnare underlagsmatta finns det många olika längder att välja mellan. Underlagsmattor är perfekta för att ställa olika redskap på så att golvet inte tar skada. Ska man tänka utanför boxen kan dessa mattor även fungera som krypmattor för ett litet barn. Möjligheterna är oändliga!