Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig skivstång & skivor online!

Shoppa skivstång och viktskivor online här! För att få en kropp som mår bra och som klarar allt man vill göra och orka med under dagens timmar, är det viktigt att man tränar för att hålla sig stark. Ett hemmagym är en optimal lösning, och om man har plats finns det mycket man kan fylla sitt träningsrum med. Här på denna sida finner du allt från billig viktstång till viktskivor i olika vikter. Tänk på att frakten blir densamma oavsett hur många produkter du väljer att fynda. Kom också ihåg att vi får in nya produkter dagligen, så även om det du söker inte finns här nu så kan det ha kommit in imorgon.

Tips för ett lyckat köp! Då det finns många olika viktskivor för olika övningar. Därför är det bra att läsa lite om vad de är till för, så att du inte stirrar dig blind på vikten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vikten av att välja rätt viktskiva! Här är det inte bara tyngden som räknas. Här finner du viktskiva med handtag för att få bra grepp, så att du lättare kan göra övningar som exempelvis utfall. Abilica BumperPlates är perfekt till dropset och andra crossfit-övningar, och självklart finns även den klassiska viktskivan som man placerar på en stång. Ja, vi har något för alla typer av övningar och behov.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.