Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga vimplar och girlanger online!

Vimplar och girlanger att pynta fint med! Oavsett om man vill pynta en lokal till fest, eller bara piffa upp sitt eget hem lite, är vimplar och girlanger det bästa sättet att göra det på. För vad sätter stämningen på en Halloweenfest bättre än girlanger i form av spöken? Och vad gör ett barnrum mer lekfullt än en flaggvimpel i regnbågens alla färger? Inte mycket tycker vi på Fyndiq och därför har vi samlat ett stort utbud av billiga vimplar och girlanger som passar både till festen och till hemmet. Skynda att fynda online nu!

Tips för ett lyckat köp! Är det dags för ett stort kalas? Då hittar du all dekoration som behövs och mycket mer här hos oss på Fyndiq! Så kika vidare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Pynt till alla typer av fester! Vi på Fyndiq har sannerligen ett stort utbud av vimplar och girlanger här hos oss, för vilken typ av fest du än har, lär du hitta något som passar just din fest. Ska du exempelvis ha en bröllopsmiddag hittar du en massa olika fina dekorationer till den. Vad sägs om girlanger med vita spetsvimplar eller kanske en vimpel där det står Mr & Mrs? Är det istället ett födelsedagskalas du ska ha? Då kan du hitta vimplar där den ålder som du fyller står klart och tydligt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.