Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga festtallrikar här

199 Fynd

Duka upp för kalas med praktiska och eleganta engångs- och papperstallrikar. Hos Fyndiq hittar du ett brett utbud av festtallrikar för alla behov, teman och tillfällen.


Engångstallrikar & Papperstallrikar

Om du ska anordna ett barnkalas, en babyshower, ett bröllop eller en vanlig grillfest med grannar, är engångstallrikar ett smart alternativ. Du slipper risken för krossat glas och repor i ditt favoritporslin samtidigt som du inte behöver ta hand om disken efteråt. Här på Fyndiq hittar du fina pappers- och plasttallrikar som passar till alla typer av fester, för både stora och små gäster. Du kan använda dem till ett specifikt tema genom att köpa festtallrikar med motiv, eller fynda riktigt stiliga tallrikar online, till den där storfesten du så länge gått och planerat. Låt nästa fest bli en riktigt minnesvärd upplevelse!

Duka med papperstallrikar

Engångstallrikar behöver inte vara tråkiga och simpla och påverka din dukning negativt. Det finns ett flertal spännande motiv och eleganta varianter och det är det är fritt fram att mixa och matcha som du vill. För ett enhetligt intryck finns det ofta även passande bestick och muggar. Här på Fyndiq kan du välja bland billiga festtallrikar för engångsbruk eller köpa tallrikar till festen där alla produkter får sin egen plats i skåpet. Gardera dig till festen genom att ta en tur i vårt sortiment online.