Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga festspel hos oss!

Baby Shower Prediction Cards & Post Box BLUE x 20 Oh Baby
100 kr

Baby Shower Prediction Cards & Post Box BLUE x 20 Oh Baby

Köp billiga festspel online hos oss på Fyndiq! Är det partydags? Då behöver du självklart ett festspel att ta fram under kvällen! Här på Fyndiq har vi samlat en hel drös med roliga partyspel, allt för att just du och dina vänner ska kunna ha så roligt som möjligt. Vad sägs om att spela det klassiska drickspelet Beerpong? Eller varför inte Fylletornet, Jag har aldrig eller Bingo med snaps? Alla dessa spel och många, många fler finns här att fynda bland. Klicka hem det spel som du tror blir en stämningshöjdare på just din fest. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte just ett festspel som du letade efter? Ingen fara. Här på Fyndiq finns mängder av andra roliga prylar som förgyller festen. Klicka dig vidare så hittar du säkerligen det du letar efter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spelen för det perfekta partytricket! Alla borde ha ett festspel hemma i spelsamlingen. För att hålla vännerna på topp tycker vi på Fyndiq att en festlek är det bästa partytricket. Speciellt om du tar fram ett av spelen som vi erbjuder här i sortimentet. Ett partyspel går oftast ut på att man ska dricka, tävla eller svara rätt på frågor. Vinnaren brukar oftast klara sig undan att behöva dricka, medan förloraren får dricka upp. Många av spelen är anpassade för att kunna köra i lag om flera personer, medan andra spelas individuellt. Sätt igång att klicka hem ditt favoritspel och bli den bästa festfixaren!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.