Kundservice

Fynda billiga plektrum online

1 837 fynd


Filtrera

Köp billiga plektrum online hos oss på Fyndiq

Letar du efter det perfekta plektrumet att spela loss med utan att få ont i fingrarnä Vi har massvis av billiga plektrum i vårt stora sortiment! I denna kategori kan du välja mellan varianter i olika storlekar och med allt från motiv från Disney till Star Wars och Beatles. Kanske inspireras du av bandet Nirvanä Eller inspireras du av rockens hemland, Storbritannien? Det finns massor av billiga plektrum med flaggan Union Jack som motiv. Det är lättare än någonsin att shoppa online — passa på att göra det på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Letar du efter effektpedaler, capon eller kanske en ny bas? Det hittar du också på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slitstarka och snygga plektrum

Det är viktigt att plektrumet är tåligt och inte går sönder under en repetition eller kanske en spelning. Oavsett om du vet exakt vad du letar efter eller om du vill prova dig fram — har vi det du letar efter här! Från storpack med plektrum i olika storlekar till enskilda med en särskild storlek och motiv som är unika. Kanske vill du ha plektrum med USA:s coola flaggä Eller ett set med sju plektrum med olika religiösa motiv? Dessutom finner du i vårt stora sortiment massvis av plektrum som har Disneys Musse Pigg, Långben och Kalle Anka på sig! Skynda att fynda!