Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga plektrum online!

Fyndiqs favoriter

Köp billiga plektrum online hos oss på Fyndiq! Letar du efter det perfekta plektrumet att spela loss med utan att få ont i fingrarna? Vi har massvis av billiga plektrum i vårt stora sortiment! I denna kategori kan du välja mellan varianter i olika storlekar och med allt från motiv från Disney till Star Wars och Beatles. Kanske inspireras du av bandet Nirvana? Eller inspireras du av rockens hemland, Storbritannien? Det finns massor av billiga plektrum med flaggan Union Jack som motiv. Det är lättare än någonsin att shoppa online – passa på att göra det på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter effektpedaler, capon eller kanske en ny bas? Det hittar du också på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Slitstarka och snygga plektrum! Det är viktigt att plektrumet är tåligt och inte går sönder under en repetition eller kanske en spelning. Oavsett om du vet exakt vad du letar efter eller om du vill prova dig fram – har vi det du letar efter här! Från storpack med plektrum i olika storlekar till enskilda med en särskild storlek och motiv som är unika. Kanske vill du ha plektrum med USA:s coola flagga? Eller ett set med sju plektrum med olika religiösa motiv? Dessutom finner du i vårt stora sortiment massvis av plektrum som har Disneys Musse Pigg, Långben och Kalle Anka på sig! Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.