Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda Cameo & Cabochon billigt online

Fyndiqs favoriter

Skapa vackra smycken med en cameo! Med alla våra billiga cameos och cabochons kan du enkelt skapa allt från vackra broscher till personliga ringar som ser antika ut och som lyfter vilken outfit som helst. Här på Fyndiq kan du fynda mängder av billiga delar för smyckestilverkning – hitta den cameo som fallar dig bäst i smaken och designa dina egna unika smycken!

Tips för ett lyckat köp! För att lyckas med din smyckestillverkning gäller det att ha alla små delar som behövs för att göra ett komplett smycke. Innan du klickar på ”beställ”, dubbelkolla varukorgen så att alla delar du behöver är med. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Cabochon & cameo för den antika looken! Hur många gånger har du varit inne i en smyckesbutik för att sedan gått ut tomhänt då de inte hade det du var ute efter? Nu är den tiden över när du kan göra dina egna handgjorda smycken. För dig som vurmar för den antika looken är smyckesdelar som en cabochon eller cameo perfekt. Halsband och broscher blir vackert romantiska när du använder dig av dessa. Välj mellan vackra mönster på blommor, ansikten, skimmer och tillbehör i form av pärlor cabochon ram och berlocker. Du kommer garanterat bli en populär gäst på festen när du ger bort dina egentillverkade smycken i present!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.