Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Strasstenar Smycken

266 Fynd

Hos oss på Fyndiq hittar du allt du behöver för att tillverka dina egna smycken. Vi har bland annat ett brett utbud på strasstenar i regnbågens alla färger som ger dina smycken en personlig touch.


Köp billiga strasstenar

Här finns strasstenar för alla typer av smyckestillverkning. Oavsett om du är nybörjare eller proffs på att skapa smycken har vi ett brett utbud på strasstenar som är enkla att fästa. Alla våra produkter finns att fynda till ett lågt pris så du kan fylla på din pyssellåda och välja de strasstenar som passar bäst till det smycke du ska tillverka.

Strasstenar smycken och smink

Det finns två olika typer av strass. Vi har till exempel de som är utrustade med infattningar för att de ska kunna fästas i exempelvis smycken.sedan har vi också de med en platt baksida. De med platt baksida är populära att använda bland de som gillar att skapa festliga sminkningar. Utöver att strasstenar används för smycken och i sminkningar går de också att fästa i textil eller på ditt mobilskal med hjälp av lim. Med andra ord kan du använda ditt strass till lite vad som helst. Det enda som stoppar dig är din kreativitet. I vårt utbud hittar du strasstenar i flerpack vilket innebär att du får mycket för pengarna. Vi har även strasstenar som säljs en och en.

Välj rätt strasstenar

Eftersom vårt utbud är stort kan det vara svårt att välja. Därför ska du börja med att utgå från dina behov. Ska du tillverka strasstenar smycken ska du kolla på de strasstenar med infattningar för att du ska kunna fästa strassen på dina smycken. En del har små krokar som är smidiga att använda till berlocker eller örhängen.sedan har vi de med platt baksida du kan använda till allt från smycken till sminkningar. En annan sak du kan göra för att välja rätt strasstenar är att utgå från vilka färger du föredrar. Vi har alla färger och nyanser på strasstenar. Slutligen kommer våra strasstenar i flera olika former. Till exempel runda, ovala och kristallformade.

Välkommen att fynda fina strasstenar till dina smycken, sminkningar, textilier eller någon annan av dina kreativa idéer.