Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga mellandelar för smycken!

Gör vackra handgjorda smycken! Trenden att själv tillverka egna smycken är fortsatt stor, och intresset sprider sig över hela landet! Men något som många glömmer när de ska göra egna smycken är att det kan behövas mycket material för att göra smycken, och mellandelarna är något som många glömmer bort! Så därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett riktigt stort utbud av billiga mellandelar för smycken, så att du enkelt ska kunna beställa det du behöver för att komplettera dina pärlhalsband, armband eller vad det nu är du tillverkar!

Tips för ett lyckat köp! Man behöver ofta fler mellandelar än man kanske först tror, så se till att beställa tillräckligt många så du inte står där med för få en dag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Viktigt med mellandelar till smyckestillverkning! Du kanske inte riktigt är helt på det klara med vad dessa mellandelar är. Det kan vara billiga pärlor, kanske en tub eller ett gäng loopringar. Deras syfte är att binda ihop och fylla ut dina smycken så att de blir kompletta, oavsett om det du ska fylla ut med är glaspärlor eller en fin mellandel i strass. Ett smycke är aldrig starkare än sin svagaste länk, och mellandelarna gör att dina smycken får en fin helhet och de binder samman smycket på ett vackert sätt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.