Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig armbandsstomme online!

Fyndiqs favoriter

Egna smycken med armbandsstomme! Att vara originell är något som sticker ut och som ökar ens personlighet. Nu har det aldrig varit enklare att göra sina egna smycken och få lysa på precis det sätt man vill. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud när det kommer till att skapa sina egna armband och andra smycken, och på just denna sida finner du smyckesstommar för armband. Välj och vraka bland billig armbandsstomme i silver och cabochon hållare till makraméarmband, som du sedan kan sätta din egen touch på.

Tips för ett lyckat köp! Fick du blodad tand på att göra egna armband har vi även smyckesstommar för andra varianter av smycken! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hög kreativitet med egna armband! Det härligaste när det kommer till egentillverkade smycken är att kreativiteten är så hög som man själv sätter den. Tänk bara på att bunkra upp med de tillbehör du vill använda dig av så du inte känner dig hämmad av att inte kunna skapa det armband du vill. Köp upp dig på ett lager av olika smyckesstommar armband för att kunna plocka fram när inspirationen och kreativiteten smyger sig på. Ett tips på vackra smycken är att använda glas och stenar som dekoration, och se till att du har ett lim du kan lita på i vått och torrt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.