Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig örhängsstomme online!

Egna smycken med örhängstomme! Att vara originell är att vara något som sticker ut och som ökar ens personlighet. Nu har det aldrig varit enklare att göra sina egna smycken och få lysa på precis det sätt man vill. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud när det kommer till att skapa egna örhängen men även andra smycken. På just denna sida finner du smyckesstommar för örhängen där du kan välja bland ett stort och varierat utbud. Välj och vraka bland billiga smyckesstommar för örhängen. Här finns allt från örhängesclips och örhängeskrokar till örhängesploppar och mycket mer till dina öron.

Tips för ett lyckat köp! Ständigt får vi in nya produkter så håll ögonen öppna om du letar efter något speciellt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hög kreativitet med egna örhängen! När det kommer till att göra egentillverkade smycken så är det endast ens egen kreativitet som sätter gränserna för vad som är möjligt att åstadkomma. Viktigt att tänka på är att du har rätt förutsättningar genom att ha alla tillbehör som behövs för att blåsa liv i dina drömsmycken. Köp upp dig på ett lager av örhängen med clips, örhängeskrok, ploppar till örhängen och sedan är det bara att släppa lös kreativiteten.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.