Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig elastisk tråd online

144 Fynd

Viktigt med rätt tråd när du ska göra egna smycken

Visst är det roligt med smyckestillverkning, men något som du måste tänka på är att använda rätt material — framför allt rätt tråd! Därför har vi på Fyndiq samlat mängder av billiga elastiska trådar i olika färg och storlek som du kan köpa online. Kanske passar en bomullsklädd elastisk tråd bäst när du ska göra armband? Eller kanske föredrar du att använda en genomskinlig och elastisk smyckestråd? Här hittar du båda! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att kika igenom vårt stora sortiment av andra smyckestillbehör! Hos oss på Fyndiq hittar du allt från pärlor i olika material till ordentliga smyckesverktyg. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj rätt storlek på tråden

Olika smycken kräver olika smyckestråd, så det är viktigt att du väljer rätt storlek! Här kan du därför hitta elastisk tråd i allt från 0, 4mm till 1mm i diameter, och de finns även i olika längder, färg och form. Vad sägs om ett smart 2-pack nylontrådar? Eller du kanske söker en mer hållbar smyckestråd för att tillverka snygga armband och halsband? Då ska du helt klart välja en elastisk smyckestråd med textilöverdragen gummikärna i svart eller vitt! Hos oss på Fyndiq hittar du flera olika elastiska trådar, så det är bara att välja vilka du tror passar bäst för just din smyckestillverkning!