Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig nylontråd online

68 Fynd

Smycket börjar med tråden

Det är roligt att skapa, vilket många verkar ha upptäckt i och med att det blivit så otroligt trendigt att göra egna smycken. Detta gör såklart att vi på Fyndiq vill leverera ett stort utbud av allt du behöver för din smyckestillverkning billigt! På just denna sida hittar du massvis av nylontråd för halsband, armband och ringar. Välj den tråd du föredrar och ge dig själv flera stunder av kreativt skapande. Självklart hittar du också pärlor för smycken bara några klick bort.

Tips för ett lyckat köp

Det är smart att köpa på sig ordentligt med tråd på en och samma gång eftersom frakten hos oss alltid blir densamma oavsett hur mycket du väljer att köpa. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nylontråd på 1 mm eller 2 mm

Det finns flera olika trådar att välja på när du ska göra smycken, och det är inte alltid lätt att veta vilken tråd som är bäst. En av anledningarna till att använda just nylontråd är att det är en stark tråd som inte går sönder i första taget. Här hos oss på Fyndiq hittar du flera olika varianter av nylontråd i flera olika längder. Vanligast är att man köper nylontråd 2 mm eller 1 mm, men det finns också andra mått att välja på. Kika igenom vad du tror passar bäst för ditt skapande!