Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda läder & imitation trådar billigt!

Fyndiqs favoriter

Trådar till din smyckestillverkning online! När du ska sätta dig ner och pyssla är det egentligen inte mycket som behövs. Men två saker får du inte glömma om du ska lyckas, och det är tråd och pärlor. Det kan du köpa billigt hos oss på Fyndiq, och just här hittar du trådar i riktigt läder men också i imitation av läder eller skinn. Många tror att tråden är oviktig när det är dags att göra egna smycken, men det är långt ifrån sant. Tråden är av största vikt oavsett vilket typ av smycke du ska göra. Därför bör du kolla in vårt stora utbud av olika trådar – du kommer snart förstå varför! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att också köpa lite pärlor till din smyckestillverkning när du ändå är här. Du hittar dem bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Läder, imitation eller båda två? Det är inte lätt att välja. Ska du köpa ett flätat läderband i vitt? Eller kanske en läderrem i rött? Kanske vill du inte ha läder överhuvudtaget utan föredrar mockaband imitation i rosa? Det fina är att oavsett vilket du föredrar kan du fynda detta hos oss på Fyndiq! Och om bestlutsångesten blir för stor ska du komma ihåg att de priser vi erbjuder gör att du kan plocka hem allt du önskar. Dessutom är frakten densamma oavsett hur mycket du köper!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.