Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda vaxad tråd billigt online!

Fyndiqs favoriter

Ordna egna smycken med vaxad tråd! Aldrig förr har trenden att skapa varit så stor, och extra tydligt blir det när en ser till alla som gör egna smycken. Det är också just därför som vi på Fyndiq erbjuder ett stort utbud av allt du behöver för din smyckestillverkning till låga priser. Just här hittar du vaxad tråd billigt, som du kan använda till halsband, armband eller ringar. Vaxad tråd är en stark tråd som är lätt att använda och kommer i flera olika färger och längder, så du bör utan problem kunna hitta en tråd som passar till det du vill göra.

Tips för ett lyckat köp! Här på Fyndiq kan du även hitta annan tråd som till exempel nylontråd, samt andra pärlor och smyckesdetaljer! Du hittar dem några klick bort till riktiga kanonpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Använd färgglad vaxad tråd till halsbandet! Vaxad bomullstråd är mycket populär att använda till halsband eftersom den inte bara är lätt att trä smycken på, utan också för att tråden i sig är väldigt fin. Med alla de olika färger som finns att välja kan du enkelt skapa ett halsband eller armband genom att endast använda vaxad tråd. Självklart kan du också komplettera med snygga pärlor, det gör du precis som du vill. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.