Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda textildekor billigt online!

Alla sorters applikationer! Att sätta sin egen prägel på sina saker, vare sig det handlar om en väska, en tröja eller en jacka är väldigt roligt. Det ska helt enkelt synas att det är du som äger den där tygväskan, och ingen annan! Därför har vi på Fyndiq samlat ett otroligt stort utbud av textildekor i alla färger och former! Så hos oss hittar du satinrosor och spetsband såväl som nitar eller kanske ett Manchester United tygmärke. Oavsett vad du är ute efter för applikationer så hittar du det alltså här hos oss, och riktigt billigt dessutom. Välkommen att kika runt!

Tips för ett lyckat köp! Rosett, rosor, satinband eller textil fjäril? Kan du inte riktigt bestämma dig för vad du helst vill klicka hem? Varför inte beställa allt, vår frakt är densamma oavsett hur mycket du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gör det själv! Trenden om att göra själv, ofta kallad DIY, växer sig större och starkare för varje dag som går, det är helt enkelt allt fler som vågar sig på att sy fast rosor och satinrosetter på egen hand! Och det är härligt att se, för om man gör saker på egen hand så blir det personligt och dessutom exakt så som man vill ha det. Något som ingen butik i världen kan konkurrera med, hur fina saker de än har!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.