Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig fars dag present online!

Fynda fars dag present billigt online på Fyndiq! Har du en fantastisk pappa som förtjänar att firas? Skäm bort pappa med en fars dag present som tack för att han finns i ditt liv! Hos oss på Fyndiq finns mängder av tips på saker att ge bort, här finns ett stort utbud av billiga fars dag presenter som passar alla pappor. Kika igenom vårt sortiment och gör pappa glad med en perfekt present – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du kanske passa på att beställa något till dig själv eller någon annan också? Vi på Fyndiq har massor av prylar uppdelade i kategorier för att det ska bli enklare för dig att hitta just det du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fira fantastiska pappa med en fars dag present! Fars dag infaller alltid på en söndag och är en dag för att hylla och fira pappor. Glöm nu inte bort att hedra pappa med en fin present. Hos oss på Fyndiq finns massor av produkter perfekta att ge bort som fars dag present. Vi har allt från trendiga och bekväma herrunderkläder till snygga hörlurar och träningsutrustning. Här finns presenter som pappa garanterat kommer att uppskatta, se nu till att han känner sig ordentligt uppmärksammad på fars dag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer är det alltid fri frakt.