Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig bakgrund foto online

83 Fynd

Fotobakgrund för proffsigt porträtt

Alla vet vi hur professionellt det ser ut när ett porträtt har en riktig fotobakgrund á la skolfotografering. Med någon av våra billiga bakgrunder blir fotot exakt så stiliserat och formellt som du vill ha det. Fynda allt ifrån melerade tygbakgrunder till reflexskärmar och stativ för tyget — allt både prisvärt och portabelt till den frilansande och resande fotografen. Vit eller grå bakgrund? Eller kanske rosa eller blå? Med våra priser kan du lätt införskaffa lite av varje och fortfarande ta porträtt i den stil som passar tillfället bäst! Välkommen att fynda online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Om du planerar att lägga ut en produkt till salu själv är det smart att fota denna i en liten portabel fotostudio — en sådan hittar du här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fota med stil — var du än är

Studiofotografering innehåller alltid ingredienser som en sober bakgrund, stilrena toner och kulörer samt en och annan reflexskärm. Med våra prisvärda produkter kan du snabbt och enkelt förverkliga din egen fotostudio! Eftersom alla produkter dessutom är portabla kan du sätta upp bakgrunden var du vill, med stativ och klämma. Fota porträtt som entusiast eller frilansande fotograf — med billiga bakgrunder och skärmar samt givetvis ett lager av glädjesmittande ord — som får även den mest sammanbitne att le framför kameran!