Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga lampor online!

Fyndiqs favoriter

Lampor för de mer speciella tillfällen! De liv vi nu lever kräver allt mer av oss. En vanlig glödlampa kommer vi långt med. Men för de där speciella tillfällena eller mäktiga studioljusen krävs det lampor med det lilla extra. Därför har vi på Fyndiq billiga studiolampor och videolampor som du kan tänkas behöva. Här finner du allt från HAMA Videobelysning, mobil och kameralampa, videobelysning och videolampa till reservlampa. För precis som att det är bra att ha reservdäck är det bra med en reservlampa.

Tips för ett lyckat köp! Innan du beger dig till kundvagnen kan det vara en god idé att ta sig en funderare om det är något mer du kan tänkas behöva. Detta då frakten blir lika låg, oavsett hur mycket du handlar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mängder av olika lampor! Om du undrar om vi har en viss typ av lampa så har vi det säkert. Här kan du till exempel finna en LED video-lampa som du kan fästa på din kamera samt videobelysning med fläkt till lamphållare och reservlampa. Mängder av lampor för att fixa det perfekta ljuset för tillfällen som man inte har råd att chansa med. Fundera på ditt syfte och läs sedan produktbeskrivning för de olika modellerna så kommer du med största sannolikhet snart skrika ”Jackpot!”

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.