Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt ljustält online!

Köp billigt ljustält online hos Fyndiq! Någonsin undrat över hur vissa personer och butiker lyckas få till så snygga foton på sina saker och andra inte? Det har med ljussättningen att göra – och det finns ett beprövat knep för att få till riktigt professionella bilder, nämligen ljustält. Med ett ljustält kan du nämligen styra över hur ljuset ska exponera den produkt eller sak du vill fota, och olika ljustält har olika funktioner. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett brett utbud av billiga ljustält för dig att shoppa loss bland och du hittar med all säkerhet ett som passar dig perfekt! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att du kan köpa fler fototillbehör i samma köp, så kika igenom helt vårt sortiment innan du går till kassan för att se om du vill passa på att köpa något mer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Proffsiga produktbilder tas med ljustält! Att använda sig av ljustält är i princip som att arbeta i en miniatyrfotostudio och det är just därför dessa är så bra att använda till att fota produkter i. Ett tips är att titta närmare på ett helvitt Weifeng Opaltält i fyra delar med tre öppningar för att förenkla fotograferingen och som dessutom möjliggör foton från flera vinklar. Något som också kan vara värt att kika närmare på är ljustält i kvadratisk form med utbytbara bakgrunder eftersom att detta ger olika effekt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.