Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp billiga bluetooth högtalare att hänga upp!

Bluetooth högtalare billigt online! En riktigt bra högtalare måste ha tre saker. En snygg design, ett bra ljud och möjlighet att anpassas efter varje tillfälle. Samtliga av dessa tre egenskaper har våra upphängningsbara bluetooth högtalare. Här hos oss på Fyndiq hittar du ett stort utbud av högtalare i flera prisklasser, varianter och med olika funktioner. Gemensamt är att de kan hängas upp och att du kan använda dem med bluetooth. Kika igenom vad vi har att erbjuda och beställ hem en billig högtalare redan idag. Du hittar allt från färgglada till svarta, runda till fyrkantiga. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Osäker på vilken högtalare som passar dig bäst? Kika igenom beskrivningen av produkten för att läsa mer innan du köper. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bra ljud oavsett högtalare Oavsett om du är ute efter ett ljud som påminner om det från dina hörlurar, eller om du söker ett ljud som snarare ger känslan av hemmabio, kan du i vårt utbud av högtalare hitta någonting som passar. Våra bluetooth högtalare har bra kvalitet och snygg form, dessutom kan du hänga upp dem lite vart som helst. Till exempel i duschen - vi har nämligen vattentäta högtalare att erbjuda. Om du bara ska ha högtalaren hemma kan du hänga upp den på en krok. Helt klart praktiskt! Köp dina trådlösa högtalare hos oss - du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.