Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig kompaktstereo!

Hos oss på Fyndiq kan du köpa billig kompaktstereo online! Är du också den som tycker att livet blir mycket roligare med favoritmusiken? Här på Fyndiq tycker vi att det är viktigt att alla har möjlighet att kunna lyssna på både musik och radio för en billig peng. Med vårt breda sortiment erbjuder vi därför olika typer av kompaktstereo i hög kvalité. För att kunna göra det möjligt för hela familjen kan du välja mellan allt ifrån billiga spelare till barnen, en bättre kompaktstereo till bilen eller varför inte en trådlös till arbetsrummet för att göra jobbet lite roligare? Välj och vraka bland alla våra musikspelare — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en kompaktstereo du letade efter? Här på Fyndiq finns mängder av andra typer av musikspelare, allt för att du ska kunna lyssna på musik på det sätt som passar dig bäst. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligare vardag med en kompaktstereo! Addera musik med en kompaktstereo i vardagen och börja uppskatta tillvaron lite extra. Med ett livfullt vardagsrum med bra musik kommer vännerna aldrig vilja gå hem och du blir årets bästa festfixare. Lyssna trådlöst via bluetooth, sätt igång din favoritlista på Spotify och skippa jobbiga sladdar! Barnmodellen passar perfekt till barnrummet där barnen kan sjunga och dansa tillsammans. Med tillgång till radio och musik från morgon till kväll kommer alla i familjen att bli både gladare och lyckligare!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.