Kundservice

Fynda billigt dekorkit online

973 Fynd

Dekorerade naglar

Här på Fyndiq hittar du billiga dekorkit för dekoration av naglar! Mixa och matcha eller kör en enhetlig stil, i vårt stora sortiment med nagelkit kan du finna allt och lite till. Varför inte dekorkit med vintage silver, från Rock Beauty London? Eller kanske ett helt set med 48 små flaskor dekor, som ger möjlighet till en oändlig variation av uppsättningar! Kiten har allt från metalldekor till pärlor, glitterpuder, rhinestones och olika nagellack som fäster och fixerar dekorationerna. Välkommen att shoppa dekorkit för naglar online!

Tips för ett lyckat köp

Köper du ett storpack nagelkit kan du låta fantasin flöda — det finns tusentals olika sätt att dekorera naglarna på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Nagelkit är en bra present

Det är nog många som tycker det är roligt att vara kreativ med dekorkit för naglar, det gör det till en perfekt present att ge bort! Med vår stora variation i nagelprodukter är det bara att välja och vraka i allt roligt, här hittar du dekorationer i set med hjärtan, glitter, stjärnor, rosor, stickers, glaspärlor, metallstenar, strass och skimrande små paljetter att strö över naglarna. Till dig eller till någon du tycker om, som också gillar att pyssla om sina naglar och leka med olika material. Fynda dekorkit till naglar redan i dag och rocka dina naglar redan om några dagar!