Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billigt dekorkit online!

Fyndiqs favoriter

Dekorerade naglar! Här på Fyndiq hittar du billiga dekorkit för dekoration av naglar! Mixa och matcha eller kör en enhetlig stil, i vårt stora sortiment med nagelkit kan du finna allt och lite till. Varför inte dekorkit med vintage silver, från Rock Beauty London? Eller kanske ett helt set med 48 små flaskor dekor, som ger möjlighet till en oändlig variation av uppsättningar! Kiten har allt från metalldekor till pärlor, glitterpuder, rhinestones och olika nagellack som fäster och fixerar dekorationerna. Välkommen att shoppa dekorkit för naglar online!

Tips för ett lyckat köp! Köper du ett storpack nagelkit kan du låta fantasin flöda – det finns tusentals olika sätt att dekorera naglarna på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Nagelkit är en bra present! Det är nog många som tycker det är roligt att vara kreativ med dekorkit för naglar, det gör det till en perfekt present att ge bort! Med vår stora variation i nagelprodukter är det bara att välja och vraka i allt roligt, här hittar du dekorationer i set med hjärtan, glitter, stjärnor, rosor, stickers, glaspärlor, metallstenar, strass och skimrande små paljetter att strö över naglarna. Till dig eller till någon du tycker om, som också gillar att pyssla om sina naglar och leka med olika material. Fynda dekorkit till naglar redan i dag och rocka dina naglar redan om några dagar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.