Kundservice

Fynda billiga nagelpärlor online

104 Fynd

Massor av pärlor till dina naglar

Gör dina naglar vackra med dekor i form av pärlor och små glimmande nagelstenar. Här hos oss på Fyndiq finns ett stort utbud av just billiga nagelpärlor som får dina naglar att sticka ut! Välj och vraka bland runda dekorationskulor, pärlhalvor i cremevitt, småpärlor i den utsökta formen caviar samt bland mixade baby pearls. I sortimentet finns dessutom massor av olika färger att variera med! Det har aldrig varit enklare att shoppa billiga nagelpärlor, speciellt inte när du gör det online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Är du rädd att kulorna ska lossnä Applicera ett lager top coat ovan, eller fäst med lim! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Pärlglitter ger naglarna en boost

Med nageldekor i form av pärlor ger du inte bara ett alldeles eget uttryck till dina naglar, de blir även riktigt snygga! Dekorkulorna fästs på naglar som först har grundats med färg, för att sedan skyddas av ett lager lack som fixerar och håller pärlorna på plats. Ofta har pärldekor som denna även en platt baksida, som gör att de är lätta att applicera samt på rätt plats. Våga vara kreativ med pärldekor och småstenar i olika färger redan idag — skynda att fynda pärlemorkulor att dekorera med!