Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga nagelpärlor online!

Massor av pärlor till dina naglar! Gör dina naglar vackra med dekor i form av pärlor och små glimmande nagelstenar. Här hos oss på Fyndiq finns ett stort utbud av just billiga nagelpärlor som får dina naglar att sticka ut! Välj och vraka bland runda dekorationskulor, pärlhalvor i cremevitt, småpärlor i den utsökta formen caviar samt bland mixade baby pearls. I sortimentet finns dessutom massor av olika färger att variera med! Det har aldrig varit enklare att shoppa billiga nagelpärlor, speciellt inte när du gör det online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Är du rädd att kulorna ska lossna? Applicera ett lager top coat ovan, eller fäst med lim! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Pärlglitter ger naglarna en boost! Med nageldekor i form av pärlor ger du inte bara ett alldeles eget uttryck till dina naglar, de blir även riktigt snygga! Dekorkulorna fästs på naglar som först har grundats med färg, för att sedan skyddas av ett lager lack som fixerar och håller pärlorna på plats. Ofta har pärldekor som denna även en platt baksida, som gör att de är lätta att applicera samt på rätt plats. Våga vara kreativ med pärldekor och småstenar i olika färger redan idag – skynda att fynda pärlemorkulor att dekorera med!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.