Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig nageltejp online!

Fyndiqs favoriter

Nageltejp för enastående naglar I vårt stora urval av nageldekor hittar du billig nageltejp som ger dig oändligt av möjligheter till snygga naglar! Här finner du dekortejp som gör dina naglar glammigt mönstrade med streck, i guld, glittrande blått eller vilken färg du så önskar! Letar du efter ett enkelt sätt att fixa en fransk manikyr på är det till exempel en smart idé att köpa bågformad nageltejp i vitt att måla över med färg och lack. Välkommen att fynda billig nageltejp online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Funderar du på vilka färger du ska välja? Köp ett flerpack så kan du bestämma dig i lugn och ro hemma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Nagelkonst med nageltejp! Med alla nagelstrips och tejp som finns att hitta här är det lätt att gå loss med kreativitet och fingerfärdighet! Skapa dina drömnaglar med färger och mönster som framhäver och förgyller, för med lite stripes blir det genast lite roligare! Tejpen är självhäftande och lätt att applicera på nageln. Klipp av den efter att den fått fäste och måla sedan över med lite genomskinligt nagellack så sitter den bra! Med nageltejp kan man även förenkla målandet av raka linjer, accentuera tippar och göra mönster – så låt kreativiteten flöda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.