Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig nageltejp online

83 Fynd

Nageltejp för enastående naglar

I vårt stora urval av nageldekor hittar du billig nageltejp som ger dig oändligt av möjligheter till snygga naglar! Här finner du dekortejp som gör dina naglar glammigt mönstrade med streck, i guld, glittrande blått eller vilken färg du så önskar! Letar du efter ett enkelt sätt att fixa en fransk manikyr på är det till exempel en smart idé att köpa bågformad nageltejp i vitt att måla över med färg och lack. Välkommen att fynda billig nageltejp online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Funderar du på vilka färger du ska väljä Köp ett flerpack så kan du bestämma dig i lugn och ro hemma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Nagelkonst med nageltejp

Med alla nagelstrips och tejp som finns att hitta här är det lätt att gå loss med kreativitet och fingerfärdighet! Skapa dina drömnaglar med färger och mönster som framhäver och förgyller, för med lite stripes blir det genast lite roligare! Tejpen är självhäftande och lätt att applicera på nageln. Klipp av den efter att den fått fäste och måla sedan över med lite genomskinligt nagellack så sitter den bra! Med nageltejp kan man även förenkla målandet av raka linjer, accentuera tippar och göra mönster — så låt kreativiteten flöda!