Kundservice

Fynda sminkborstrengörare billigt

2 759 fynd


Filtrera

Billiga borstrengörare och brush egg för borstar och penslar här hos oss på Fyndiq

Om du använder dina sminkborstar behöver du också rengöra dessa regelbundet, inte bara för att bli av med sminkrester men även för att inga bakterier ska fastna i borsthuvudena. Med ett Brush egg eller brush mat blir du snabbt och effektivt av med färgavlagringar och smuts. Med Real Techniques Brush Cleansing Palette har du allt i ett. Det ska vara enkelt att göra rent, det blir det med borstrengörarna i vårt stora sortiment här på Fyndiq. Välkommen att fynda hos oss redan i dag!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du även köpa nya sminkborstar? De hittar du massvis av i närliggande kategorier här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Rengör dina borstar regelbundet

Det finns många olika rengöringsverktyg att välja bland, allt från borstmattor i silikon att torka av dina borstar på, till brush cleaner som på ett skonsamt sätt rengör sminkpenslar utan att skada dessa. Med tillhörande Cleansing Gel och Beautyblender Liquid Cleanser har du dessutom medel snabbt tar bort bakterier och smuts utan att kvaliteten påverkas hos vare sig sminksvampar eller sminkborstar. Ta hand om dina borstar, penslar och andra sminkverktyg med smarta prylar, så blir även din hy renare när du väl använder dina verktyg för makeup igen.