Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

StartsidaHemmetBygg
Arbetsbelysning

Fynda billig arbetsbelysning online

491 Fynd

Köp hemmasnickarens bästa vän

Visst behöver en hemmasnickare eller byggarbetare en rad olika verktyg för att kunna bygga eller laga något. Men A och O för att få ett bra resultat, och ens kunna arbeta överhuvudtaget, är att ha bra belysning. För hur ska man annars kunna se vad man håller på med? En arbetsbelysning i form av en bygglampa passar alla möjliga typer av projekt. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billig arbetsbelysning med olika ljusstyrka. Detta har vi bland annat gjort för att även byggarbetare ska kunna hitta något som passar dem här hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Oavsett om du handlar många eller få varor är frakten alltid densamma. Passa därför på att samla dina köp till ett tillfälle. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

För utomhus- och inomhusbruk

I utbudet av arbetsbelysning hittar du lampor för både utomhus- och inomhusbruk. Är du intresserad av en strålkastare med rörelsedetektor för utomhusbruk? Då gör du rätt i att köpa LED strålkastare 30W med PIR - varmvitt ljus. Den hjälper till att förebygga inbrott! Vill du istället ha en portabel bygglampå Då ska du satsa på Brennenstuhl Bygglampa LED 20W Laddningsbar. Den fungerar både för inomhus- och utomhusbruk. Dessutom har den extremt lång livslängd och ger ett starkt ljus direkt!