Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda verkstadsutrustning billigt hos oss

Handla all verkstadsutrustning du behöver online hos oss! Gillar du att spendera dagarna i verkstaden, den hemma i garaget eller den mer professionella? Det gör vi på Fyndiq, och därför vet vi vikten av att ha rätt sorts utrustning på plats. Online här har vi samlat all verkstadsutrustning som du kan tänkas behöva — oavsett om du ska komplettera utbudet i hemmaverkstaden eller i jobbets professionella verkstadsbyggnad. Välkommen att fynda billig verkstadsutrustning hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter specifika verktyg eller produkter från ett visst varumärke? Använd vår smarta filtreringsfunktion och se bara just den verkstadsutrustning som du vill shoppa loss bland just idag! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla har glädje av ordentlig verkstadsutrustning. Vi har samlat allt från monteringssatser och slipstenar till pelarborrar och andra verkstadsmaskiner på en och samma plats för dig att fynda bland. Så oavsett om du letar efter verkstadstillbehör såsom en redig verktygspanel och en ProPlus pall med dubbelsteg eller en Stanley Vagn med vikbar plattform är det här du finner vad du söker. I vårt breda utbud av verkstadsutrustning finns allt en sann verktygsälskare kan tänkas vilja ha och lite till. Så när du vill komplettera verkstaden med riktigt professionella grejer är det här hos oss på Fyndiq som du kan hitta dessa — och samtidigt göra rena rama fynden!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.