Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig kran & blandare online!

Fyndiqs favoriter

Blandare kök och badrum! På Fyndiq förstår vi att renoveringar och byggprojekt kan dra ut på tiden och dessutom göra stora hål i plånboken. Därför kan det vara viktigt att hitta bra produkter men utan att spendera en hel förmögenhet. Därför erbjuder vi en uppsjö av blandare och kranar för ert hem, det som annars är en dyr detalj hittar ni alltså för ett helt överkomligt pris. Billiga blandare kök och badrum är verkligen ett fynd och fynda gör ni just här. Kökskran eller badrumskran spelar ingen roll, här finns alla kranar för alla våtrum.

Tips för ett lyckat köp! Installationen av en blandare ska ske fackmannamässigt så är du osäker kontakta en VVS-installatör. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tvättställsblandare med rätt tryck! Rätt tryck är guld värt och ger oss möjligheten att tvätta våra ansikten, händer och borsta våra tänder i badrummet utan större problem. Det ger en behaglig stråle som tillfredsställer de mest smutsiga händer i denna värld. Hur man uppnår det rätta trycket är helt enkelt genom en bra blandare. Blandare tillsammans med en vacker kran ger också ett estetiskt snyggt badrum och kök och kan verkligen höja helhetsintrycket. Vilken kran som passar er bäst är helt upp till er och nu har ni ett flertal att välja mellan. Favoriten brukar vara FM Matsson så håll utkik i utbudet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.