Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga vågar online!

Fyndiqs favoriter

En våg för hälsans skull! Att ta hand om din hälsa är otroligt viktig, och turligt nog så är det något som du kan göra på många olika vis. Ett av dem är att hålla koll på din vikt, och här hos oss på Fyndiq så hittar du därför ett stort och billigt utbud av vågar i form av personvågar! Att köpa våg kan nämligen göra underverk för din hälsa, oavsett om du väljer en vanlig digital våg eller en våg med fettmätning. Så kika runt i vårt stora utbud och se vilken badrumsvåg som faller dig i smaken!

Tips för ett lyckat köp! Ett tips är att klicka hem en våg som matchar badrummet, eller något annat rum du vill ha den ståendes i. Du hittar säkerligen minst en i vårt utbud som passar in i ditt hem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggt och bra med badrumsvågar! En våg är inte bara ett hjälpmedel för hälsans skull, utan kan också vara riktigt snygg badrumsinredning! En snygg våg i form av till exempel glaspersonvåg är alltså både snyggt och smart, och därmed ett riktigt hett tips till alla där ute. Dessutom så kan det vara bra att veta att det kan vara en riktigt billig våg som är perfekt för ditt fina hem, så att plånboken slipper lida!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.