Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga duschdraperier online!

Fint duschdraperi för ditt badrum! Att ha ett fint badrum är något som många värdesätter högt, och det är inte så konstigt. Det är trots allt ett rum som man spenderar en hel del tid i, så det är klart att man ska trivas i det. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av duschdraperier i alla möjliga färger och former, och det riktigt billigt dessutom! Så oavsett om du är ute efter ett snyggt, enfärgat duschdraperi eller ett roligt, mönstrat duschdraperi så kan du hitta det här hos oss. Och ett gäng olika duschdraperikrokar, såklart. Välkommen att fynda för ditt fina badrum!

Tips för ett lyckat köp! Innan du betalar ditt nya, fina duschdraperi så glöm inte att kolla om du även behöver duschdraperiringar till dem. Det är ju inte så kul om du inte kan hänga upp det! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett roligt draperi till duschen? Att ha ett duschdraperi med världskartan eller ett svart duschdraperi är inget ovanligt, det är helt enkelt två exempel på populära duschdraperier. Men självklart ska du välja ett som passar in i ditt hem, för då brukar det nämligen bli som bäst. Samtidigt så ska du veta att just duschdraperiet är något som kan vara lite roligare än till exempel en toalettstol, så det finns ändå utrymme för att skoja till det. Men som sagt, det bestämmer du själv!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.