Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig badbalja för vuxna hos oss!

Stort utbud av badbaljor för vuxna hos oss! Älskar du, precis som vi, att bada men inte har plats för ett klassiskt badkar? Då vill vi tipsa dig om att i stället köpa en billig badbalja för vuxna från oss här på Fyndiq! Online här i denna kategori har vi samlat ett brett sortiment av färgglada badbaljor för vuxna att fylla upp med härligt varmt vatten att krypa ned i för en avkopplande stund. Baljorna finns i en massor av olika utföranden och passar i de flesta badrum – eller där du nu vill placera din balja. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Osäker på om du har plats för en större variant av badbalja i ditt hem? I produktbeskrivningen på den badbalja för vuxna som du spanat in hittar du information om såväl mått som vikt och volym! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Coolaste sättet att bada är i en badbalja för vuxna! De badbaljor du hittar här hos oss i vuxenstorlek finns i alla regnbågens färger och stilar, det är lätt att hitta en som passar. Vad sägs om en Coolest badbalja i ceriserosa med medföljande korg att ställa schampoflaskan eller tvålen i? Den baljan rymmer hela 200 liter vatten, men du behöver bara hälften så mycket när du ska bada – och vattnet kommer i alla fall täcka dina knän! De flesta badbaljor i vuxenstorlek du hittar här i denna kategori är tillverkade i det slitstarka materialet polypropenplast och är utrustade med handtag för enkel förflyttning, smart va?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.