Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig lavalampa här

13 Fynd

Fynda billig lavalampa online hos oss!

Tröttnat vanliga lampor? Då ska du definitivt skaffa dig en cool lavalampa! Dessa blev poppis någon gång på 80- eller 90-talet och är lika coola än idag, om än inte häftigare! Det bästa är dessutom att lavalampor passar lika bra i alla rum, oavsett om det är i vardagsrummet eller i barnkammaren. Här hittar du massor av billiga lavalampor i alla möjliga skepnader, både de klassiskt utformade lavalampan som ser ut som ett rymdskepp nästan och mer moderna varianter. Vilken typ av lava lampa vill du hä Kolla in sortimentet och hitta din favorit – och fynda redan idag med snabb leverans

Tips för ett lyckat köp!

Det finns lavalampor där själva lavan är olika färger, så var noga innan du går vidare med ditt köp så att du valt ut den färg du vill ha. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Lavalampa finns för alla rum!

Är du osäker på vart du skulle vilja ställa din lavalampå Har du små barn hemma som vill ha nattlampa är lavalampan definitivt ett bra alternativ. Lavan inuti lampan rör sig i sakta mak och skapar både vackra figurer därinne och kastar dansande skuggor på väggarna som lugnar. Eller varför inte ha den i ditt eget sovrum? Du kan såklart placera lampan i vilket rum som helst! Denna dekorativa belysning kan hotta upp även den tråkigaste vrå, så placera den där du vill ha lite extra ljus och mysfeeling. Eller varför inte välja en lyxigare lavalampa i guld till vardagsrummet och sedan en busigare blå eller rosa lavalampa till barnens gemak? Kolla in utbudet och hitta de lavalampor du gillar bäst!