Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga vaser och krukor online!

Fyndiqs favoriter

Vill du ha dina krukor utomhus eller inomhus? Att sköta om dina blommor och växter är bland det fridfullaste du kan göra. Det är helt enkelt bra för själen att få se något växa och gro, och dessutom blir blommorna en härlig inredningsdetalj! För att det ska bli ännu snyggare så har vi på Fyndiq samlat en massa billiga krukor och vaser som du kan ha både inomhus och utomhus. Och priserna gör även plånboken glad, så du kan unna dig att klicka hem flera stycken när du ändå är igång och shoppar online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter mer heminredning? Vi på Fyndiq har massor av ljuslyktor, tavlor, prydnadskuddar och annan inredning online hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fynda en vas för dina blomster! Du vet aldrig när någon uppvaktar dig med en blombukett härnäst! Och därför är det bra att ha ett lager av vaser hemma, så att du kan sätta blommorna i vatten och njuta av dem direkt när du får dem. Ibland får du blommor som kräver en stor vas medan andra buketter passar bättre i små vaser. Och ibland vill man ha något annorlunda som till exempel en kinesisk vas. Därför är det tur att vi på Fyndiq har ett brett och varierande sortiment, så att du kan shoppa allt du behöver till dina blommor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.