Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig vas här

229 Fynd

Köp en billig vas online!

En vas är bland det enklaste och snyggaste du kan använda som prydnadsföremål. De är lika snygga när de är tomma som när de är fyllda med blommor. Och tänk, vaser kan användas till många olika syften som att ha godis i, att hälla upp vatten med, att lägga små prydnadsstenar i eller använda som ljusstake. Fynda billiga vaser online som aldrig förr och låt inredningsinspirationen flöda! Köp breda vaser, smala vaser, med mönster, i glas, trä eller plast – alla från vårt breda utbud av varumärken. Varva mellan olika modeller beroende på blomma eller innehåll, årstid eller humör. Vi på Fyndiq älskar vaser som dekoration. Låt dig bli inspirerad!

Tips för ett lyckat köp!

Tycker du om att se blommornas rötter eller vill du kanske lägga något i botten på vasen som en extra designdetalj? Föredrar du att bara se toppen på blommornä Fynda en genomskinlig vas alternativt en färgad eller opak vas beroende på vad du vill ha synligt. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura.

Vastips – man tager vad man haver

Ostyriga blombuketter har varit en trend relativt länge och faktiskt så gäller detsamma för vaser. Pimpa gärna din vas med små knutna snören, måla barnsliga motiv på dem eller ställ flera olikartade vaser jämte varandra för en osammanhängande men ändå fin stilleben. Du behöver inte alltid ha levande blommor i vaser – varva gärna torkade buketter eller realistiska plastblommor och häll i annat i vasens botten för att göra snygga arrangemang. Eller ta loss levande blommor en och en från en annars död blombukett och sätt varje blomma i en egen vas bredvid varandra. Lite pyssel gör hemmet ännu mer ombonat och unikt så tänk lite utanför boxen. Shoppa loss och fynda en billig vas online hos oss och lek med dina skapelser! Du hittar ett stort urval av vaser hos oss på Fyndiq.