Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga blockljus online!

Fyndiqs favoriter

Få ett mysigt sken i mörkret med blockljus! Det som är mest mysigt med höst och vinter är att man kan lysa upp sitt hus med massor av ljus som skapar ett vackert sken! Vill du ha ett ljus som brinner hur länge som helst och som du därför inte behöver byta ut så ofta, bör du satsa på ett blockljus. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga blockljus, så att du kan få ljus som bara brinner och brinner och brinner! Skynda dig in och fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! När du har tänt ett ljus är det viktigt att du släcker det ifall du går hemifrån. Sätt därför upp en lapp på dörren som en påminnelse. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lys upp och piffa upp rummet! Förutom att vara utmärkta på att brinna i en evighet, kan blockljus också ge en färgglad touch till ett tråkigt rum. De ger rummet en trevlig känsla även när de är släckta och många använder faktiskt sina blockljus som inredningsdetaljer. Kombinera blockljus i flera olika färger för att skapa ett färgsprakande stilleben. Eller varför inte köpa ett blockljus med ett vackert motiv på? Välj bland annat mellan en bild på en söt flicka och en prunkande trädgård med rosor!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.