Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billig braständare online

29 Fynd

Fynda braständare billigt och enkelt online hos oss på Fyndiq

Öppen spis, djupa ljushållare för värmeljusen eller har du kanske en gasspis? Då kan du vara i behov av en bra braständare och billiga braständare i massor hittar du online här i denna kategori hos oss på Fyndiq! Kolla igenom det breda sortimentet och välj ut den eller de braständare du tycker passar för vad du behöver dem till — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Bränt barn skyr elden, det kanske stämmer men var noga med att tänka på brandsäkerheten när du använder en braständare! Ett tips är att även passa på att spana in alla våra produkter för brandskydd — en brandvarnare och brandsläckare räddar liv! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende

Enkelt och smidigt med smart braständare

Att få fyr på elden i öppna spisen kan ta tid och när du försöker elda med tändstickor eller vanlig tändare kan du lätt bränna dig — det slipper du däremot när du använder en redig braständare. Den har lågan flera centimeter eller rent av decimeter ifrån dig och du kan både tända i öppna spisen och gasplattan utan att riskera att bli svedd av lågorna. Men det gäller att använda rätt braständare för rätt ända mål! Ska du tända spisen kanske det räcker med en kortare, påfyllningsbar braständare i 3-pack och ska du elda i öppna spisen kan en längre braständare i krom vara att föredra!