Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig kandelaber online!

Köp billig kandelaber online hos oss på Fyndiq! Älskar du precis som vi här på Fyndiq att inreda hemmet med mängder av ljus och ljusstakar? Då är en snygg och billig kandelaber något för dig! Här har vi samlat massvis av kandelabrar i olika storlekar att frossa bland – vad sägs till exempel om en golvkandelaber med fem armar att ställa i vardagsrummet? Eller du kanske hellre vill ha en Alster kandelaber i mässing att placera på köksbordet en fin middag? I vårt breda sortiment av billiga kandelabrar hittar du med största sannolikhet en som faller dig i smaken – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en kandelaber du letade efter? Klicka dig vidare, här på Fyndiq finns massvis av andra sorters ljusstakar också att shoppa loss bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lyxigt klassisk kandelaber eller modern design? En kandelaber är kort och gott en ljusstake med flera armar och finns i en rad olika utföranden och design. Här hos oss hittar du både klassiska kandelabrar i mässing och tenn med allt från två till nio armar, men du hittar också modernare varianter i metall eller andra färger såsom vit, brun och grå. Vilken som är snyggast är upp till dig att avgöra, men här finns en rad olika att välja och vraka bland – både golvkandelabrar och kandelabrar i mindre storlekar. Så kika igenom utbudet och välj den som tilltalar dig mest!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.