Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Heminredning att trivas med! Att ha ett hem som du trivs i och älskar att komma hem till om dagarna är verkligen en härlig känsla. Men för att få den känslan så krävs det fin heminredning som du gillar. Hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort utbud av lampetter i olika former och färger riktigt billigt. För om det är något som höjer stämningen i ett hem så är det en inredningsdetalj som värmeljushållare eller lykta i form av en lampett! Så kika runt i vårt utbud och se vilken vägglykta som faller dig och ditt hem i smaken! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Att ha en lykta utomhus är riktigt mysigt i mörker och snö, och att hänga en lampett på husväggen är ett riktigt bra knep för att göra fasaden ljus och mysig! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lampett framför ljusstake! Ljusstakar är något som du kan se hos i princip vartenda hushåll i vårt avlånga land. Det blir helt enkelt så i ett land som är mörkt större delar av året. Men så finns det många som föredrar en lampett med ljuskopp, eller kanske en lampett i smide, över en vanlig bordsljusstake. Det är helt enkelt en lite roligare inredningspryl med hög mysfaktor, och vi rekommenderar detta helt klart!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.