Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billigt ljusfat online!

Fynda fat till ljuset här! Finns det något som är så mysigt som levande ljus i ett skimrande fat? Nej, det gör det faktiskt inte. Här hos oss på Fyndiq har vi tagit tillvara på det. Vi har samlat ihop ett stort utbud av ljusfat i alla olika modeller och färger att välja och vraka bland. Varför inte ett ljusfat i grå cement att dekorera en fönstersmyg med? Eller ett enastående fat i färg av glimmande guld, ett svart smidesfat, ett fat i putsat antiksilver eller kanske en högblank kopparskål? Här hittar du billiga ljusfat att enkelt shoppa hem! Välkommen att handla ljusfat online här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha ett fat som förstärker ljuskraften? Köp ett med blank finish så glimrar ljusen extra i rummet! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett fat för många tillfällen! Ett fat är mer än en ljushållare. Om fatet är format som en skål är det förträffligt att förvara allt från dekorationer till vindruvor i, för att inte tala om nycklar och smycken. Ännu ett sätt är att använda fatet som ett glimmande underlägg till en snygg krukväxt. Sedan är det alltid helrätt med ett par tända värmeljus som sprider sin glöd i hemmet, på vardagsrumsbordet eller kanske på altanen en sensommarkväll! Ljusfat är både vackert och värmande, men också väldigt praktiskt! Köp ditt ljusfat här hos oss redan idag. Skynda att fynda online!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.