Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga ljusstakar online

482 Fynd

Lys upp ditt hem med ljusstakar

När mörkret infinner sig kan det vara riktigt mysigt att lysa upp i hemmet och tända en ljusstake med levande ljus! Vare sig du har en stake med värmeljus eller stearinljus skapar den en hemtrevlig känsla, och är dessutom smart för miljön. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga ljusstakar och värmeljushållare från kända märken. Här lär du garanterat hitta en ljusstake som faller just dig i smaken! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp

Se till att du alltid släcker ljusen innan du går hemifrån. Ett obevakat brinnande ljus kan vara farligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj staken som passar hemma hos dig

När du tänker på en ljusstake kanske du tänker på den traditionella staken i mässing eller silver. Den varianten är klassisk och passar i nästan alla hem och går att matcha enkelt till all slags inredning. Men det finns faktiskt en hel uppsjö av olika stakar och hållare i olika färger och former här hos oss på Fyndiq. Vi har bland annat värmeljushållare i form av en Buddhafigur som kanske kan passa hos dig som har ett orientaliskt inrett hem. För dig som istället har fallit för den romantiska inredningstrenden kan en ljusstake i hjärtform vara det bästa köpet! Välkommen att fynda!