Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga ljusstakar online!

Fyndiqs favoriter

Lys upp ditt hem med ljusstakar! När mörkret infinner sig kan det vara riktigt mysigt att lysa upp i hemmet och tända en ljusstake med levande ljus! Vare sig du har en stake med värmeljus eller stearinljus skapar den en hemtrevlig känsla, och är dessutom smart för miljön. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga ljusstakar och värmeljushållare från kända märken. Här lär du garanterat hitta en ljusstake som faller just dig i smaken! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp! Se till att du alltid släcker ljusen innan du går hemifrån. Ett obevakat brinnande ljus kan vara farligt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj staken som passar hemma hos dig! När du tänker på en ljusstake kanske du tänker på den traditionella staken i mässing eller silver. Den varianten är klassisk och passar i nästan alla hem och går att matcha enkelt till all slags inredning. Men det finns faktiskt en hel uppsjö av olika stakar och hållare i olika färger och former här hos oss på Fyndiq. Vi har bland annat värmeljushållare i form av en Buddhafigur som kanske kan passa hos dig som har ett orientaliskt inrett hem. För dig som istället har fallit för den romantiska inredningstrenden kan en ljusstake i hjärtform vara det bästa köpet! Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.