Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga ljustillbehör hos oss

Fyndiqs favoriter

Bättre ljus och ljusstakar hemma med rätt sorts ljustillbehör! Billiga ljustillbehör är något som man inte ska ta för givet, det kan vara just precis vad som behövs för att sätta stämningen på riktigt. Online här hos oss har vi på Fyndiq samlat massor av olika billiga ljustillbehör såsom ljusmanchetter, Släpp Spray till ljusformar, vaxdekorationer och vaxade ljusvekar samt mycket, mycket mer! Kolla igenom utbudet och klicka hem just de produkter inom ljustillbehör som faller dig i smaken – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Alla detaljer om de ljustillbehör som finns här i kategorin finns listade i respektive produktbeskrivning – där finns information om allt från storlek och längd till material och användbara tips. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ljustillbehör för mycket! Olika tillbehör för ljus används på en massa olika sätt. Vad sägs om att lacka ljuset du dekorerat? Eller du kanske vill byta färg på dina gamla kronljus därhemma? Här finns massor av pigmentfärg för ljusfärgning och du hittar även olika pennor som du kan använda för att skriva på ljusen med. Har du trasiga ljus finns det dessutom FixCandle Ljusklister som du kan limma ihop de med igen! Här kan du hitta allt från pigmentfärger till sprejfärg och massor av andra spännande ljustillbehör – så kolla igenom utbudet och välj de prylar som passar dig och dina ljus allra bäst!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.